La Inceput a fost cuvantul..

..si nu vom sti niciodata care a fost acela. In schimb, stim toate celelalte cuvinte.  Ele ne ajuta sa ne definim, ne jucam, ne atingem,  lovim, mangaiem .. Au forma noastra ( fara metafore inutile ), si noi luam forma lor. Există un soi de usuratate în aceste cuvinte, nu ne poticnim de ele, nu ne fastacim cand le spunem cu glas tare, textul curge fără nicio dificultate. Ne concentrăm pe scoarța cuvintelor, pe felul în care pronunțăm aceste sunete . Pentru fericirea personala este necesar sa’ti controlezi fiecare cuvant si fiecare fapta, caci exista cuvinte care lovesc mai puternic decat bataia si multi sunt aceia care injunghie cu limba mai rau decat cu un cutit.

Daca as fi un cuvant, as spune copiilor…sa fie copii. Adultilor sa fie copii si tie.. sa traiesti mai mult! Mai puternic..  Nu pentru ca trebuie, ci pentru ca vrei. Insa daca ar fi sa aleg un cuvant, sa fiu unul, as fi pasiune. Pentru ca pasiunea este un fel de febra a mintii, care te lasa intotdeuna mai slab decat te’a gasit. Trei pasiuni simple, dar extrem de puternice, mi’au guvernat viata: nevoia de iubire, foamea de cunoastere si mila pentru suferintele omenirii.  Toate astea m’au facut sa transform si omul din tine in pasiune.. Sa’mi porti in priviri paradisul, sa nu ma despart de el nici o clipa, s’adorm lipita de buzele tale, sa ma trezesc plutind peste pieptul tau, iubind si fiind iubita! Sa’mi porti in palme rasfatul si’n tot trupul tau ..sarutul. ..

wpid-5-machiaje-pe-care-barbatii-le-urasc-la-femei_1_size1.jpg

Reclame

5 comentarii

  1. Bună treabă. Cuvintele înțelepte „Trei pasiuni simple, dar extrem de puternice, mi’au guvernat viata: nevoia de iubire, foamea de cunoastere si mila pentru suferintele omenirii…”

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s