Contract de inchiriere pentru locatarul inimii

Numele locatarului:  Iubitul

Numele proprietarului:  eu

Obiectul contractului:  inima mea

Perioada contractuala:  pana la adanci batraneti

Alte mentiuni:  chiria se plateste zilnic, in vorbe  frumoase, incurajari, planuri de viitor, mangaieri si saruturi.

Reguli de conduita

Pastreaza curatenia. Inainte de a intra in inima mea, sterge’te bine de orice urme de dor fata de alte iubiri, resentimente si orgoliu. Nu’mi murdari sufletul cu vorbe urate sau cu promisiuni ce nu vor fi indeplinite. La data stabilirii definitive, nu aduce cu tine decat lucrurile strict necesare precum bunavointa, dragoste, rabdare, incredere  si tandrete. Mai pot fi aduse si alte lucruri considerate necesare de viitorul chirias.  Sub nici o forma nu vor fi acceptate gelozia, posesivitatea, rautatea nejustificata si gandurile la alte femei.

Aeriseste regulat. Aproximativ o data la cateva zile. Lasa sa intre in inima o cantitate mare de te iubesc proaspat, fericire si ganduri optimiste. De fiecare data cand inima va incepe sa miroasa a resentimente sau orgolii, se recomanda aerisirea urgenta si inhalarea unei guri mari de aer proaspat pentru clarificarea gandurilor contradictorii.

Evita loviturile in peretii inimii. Fie ca este vorba de vorbe urate, reprosuri sau abuzuri de ordin fizic. Se va verifica periodic aspectul peretilor inimii, iar in cazul unor fisuri, acestea vor fi reparate cat mai grabnic cu tandrete, dragoste si atentie.

Incurajeaza inima sa bata in continuare. Daca,  intr’o zi inima va fi atat de obosita incat va refuza sa mai bata, din motive ce tin sau nu de chiriasul ei principal, acesta are obligatia sa o incurajeze sa nu renunte la lupta. In cazul in care chiriasul nu se considera vinovat pentru incercarea de deziubire a inimii, el va trebui sa foloseasca rabdarea si bunavointa pentru a o readuce pe drumul cel bun.

Nerespectarea  regulilor atrage cu sine evacuarea chiriasului inainte de data inchirierii mentionata la inceputul contractului.

mmm

 

 

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s