Ecoul memoriei..

Cred doar in ceea ce simt.  In  curand nu am sa mai simt nimic. Nu am sa mai fiu aici cand ceilalti o sa isi continue viata. Memoria, zgariata de cat o tot folosesc pentru prostii.. Ticaie un ceas la mine’n cap care’mi zice ca e timpu’ sa stiu exact ce vreau de la viata. Da da, stiu ca am fost un copil capricios in ultima vreme. Aia nu imi place si aia nu ii de mine. Aialalta mi’ar placea, dar e prost platita sau asta de’mi zici tu ca e bine platita, n’am ce zice, da’ parca nu ma vad acolo. Complicat tare, n’am ce zice 🙂 . Si tot vorbeam noi si le suceam pe toate partile. Apoi tu imi ziceai sa nu ma mai stresez atata ca n’am treij da’ ani , ci abia douazeci si ceva si ca e timp sa ma decid.

Si ma tot gandeam zilele astea…cand o sa fiu mare ce o sa devin? O sa vreau sa fiu nebuna. Dar nebuna dupa lucrurile care ma fac fericita. Apusul. Și aici mă refer la culoarea aceea portocalie a soarelui ce stă să apună și care umple orizontul în fiecare seară cu cer senin. Ploile. Indiferent că sunt de vară sau toamnă, iubesc ploile liniștite.  Ciocolata. Nu conteaza ca e intr’o prajitura sau ca o mananc pur si simplu. Important e sa fie! Scrisul. Imi place sa scriu enorm de mult si chiar in momentul asta o fac cu zambetul pe buze. Alergatul. Un sport pe care îl practic de prea puțin timp, însă o activitate care mereu mă ajută să mă liniștesc. Provocările. Nu e nimic mai surprinzător și mai interesant decât o provocare prin ajutorul căreia să-mi pun valorile și aptitudinile în evidență. O melodie bună. Sunt multe, însă cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine.  Un ceai bun. Nu de mult am descoperit ceaiul de flori de portocal. Absolut delicios. Îl recomand! Muntele. Aerul rece și curat împreună cu priveliștea uimitoare de care ai parte.  Liniștea. Mai ales atunci când totul devine neînțeles, îmi place să ascult liniștea. Munca. Și aici mă refer strict la ceea ce îmi place să fac, iar cu fiecare obiectiv îndeplinit știu că sunt tot mai aproape de momentul final. O carte bună. De obicei citesc . O carte bună aș citi-o oricând. Dacă ai o recomandare buna, chiar te rog s’o faci.

Să pedalez pe bicicletă. De obicei când trebuie să ajung undeva în apropiere iau și bicicleta. O conversație bună cu o persoană inteligentă.  Milkshake. Cu banane și biscuiți cu cacao. Absolut delicios!  Amintirile. Indiferent că sunt bune sau rele, mereu zâmbesc când mă gândesc la o chestie petrecută în trecut.  Exact momentul dinainte de culcare, când sunt invadata de tot felul de idei și nu stiu cum să fac să le notez mai repede undeva.  Libertatea. Locurile pustii, deloc aglomerate.

Pentru a ne simţi fericiţi, este suficient să observăm lucrurile şi întâmplările mărunte care ne fac să zâmbim şi ne aduc, fie şi preţ de numai câteva secunde, un sentiment plăcut. Deşi nu întotdeauna le conştientizăm, aceste lucruri mărunte, accesibile tuturor, contribuie într-o mare măsură la starea noastră de fericire. .

large

 

 

 

 

 

Reclame

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s